Rauland Elektriske AS
35 06 21 90
Vakt: 99 33 11 12
Juvlandsvegen 18
3864 Rauland
Man-Fre: 07:30 - 16:00
Rauland Jernvare as
(i underetasje, samme bygg)
35 06 21 95
Åpningstider

Man-Fre: 9:00 - 16:30
Laurdag: 9:00 - 15:00

Send oss en forespørsel

Personvernerklæring for Rauland Elektriske AS

Denne personvernerklæringen ble publisert 30.06.2018

1. Innledning

Personvernerklæringen forteller om hvordan Rauland Elektriske AS samler inn og bruker personopplysninger.

Rauland Elektriske AS, ved CEO/Daglig Leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra Rauland Elektriske AS sitt nettsted (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

Vår personvernerklæring forteller om når og hvorfor Rauland Elektriske AS samler inn personopplysninger, hvordan vi bruker opplysningene om besøkende på våre nettsider, og hvordan vi ivaretar opplysningenes sikkerhet. Personopplysninger er opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson.

Vi påser også at ingen får innsyn i informasjon de ikke skal ha.

For oss er IT-sikkerhet en selvfølge, og derfor stiller vi høye krav både til oss selv, og til våre samarbeidspartnere på forskjellige IT-verktøy.

2. Informasjon som innhentes via skjema på våre nettsider

Informasjon som innhentes via våre kontaktskjemaer på www.rauel.no videreformidles til relevant kontaktperson innad i EL-PROFFEN -systemet. Formålet med denne behandlingen er å kunne svare på aktuelle henvendelser og på eventuell fremtidig korrespondanse. Personopplysninger som innhentes er navn, postnummer, e-post og telefonnummer. Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger i dette tilfellet er samtykke, GDPR forordningen Artikkel 6 første ledd b).

3. Nettstedsanalyse og informasjonskapsler (cookies)

For at Rauland Elektriske AS til enhver tid skal kunne forbedre kvaliteten på nettstedene og de tjenester som tilbys innhenter vi bruksmønster til de som besøker sidene. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er følgende; hvor mange som besøker sidene, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukeren kommer fra og hvilken nettleser som benyttes.

Til dette benytter Rauland Elektriske AS analyseverktøyet Google Analytics på følgende nettsider:

Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies) som er små midlertidige filer som blir lagret på din enhet når du besøker et nettsted. Filene blir slettet automatisk etter en gitt tidsperiode eller når nettsiden du er på lukkes.

For å ivareta personvernet anonymiseres opplysningene slik at man ikke kan spore opplysningene tilbake til en enkelt person. Dette gjøres ved å bruke IP-anonymisering i Google Analytics der man fjerner de tre siste sifrene i IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Les mer om denne teknikken er: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=no. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern: https://policies.google.com/privacy?hl=no

Du kan selv bestemme om du ønsker å akseptere eller avslå samtykke i lagring av informasjonskapsler. På nettvett.no kan du se hvordan du selv kan styre dette: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/

4. Utlevering av informasjon til tredjepart

Rauland Elektriske AS deler ikke personopplysninger med tredjepart, med unntak av kontaktinformasjon mot våre egne medlemsbedrifter, når det er relevant for henvendelsen eller vi har en inngått samarbeidsavtale.

5. Databehandleravtaler

Ambio AS er vår databehandler og er leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet.

6. Hvor lenge lagrer vi personopplysningene om deg?

Vi lagrer dine personopplysninger så kort som mulig og kun så lenge som det er nødvendig, eller vi er pålagt lagring ved lov, og så lenge vi har et medlemssamarbeid/forhold med din bedrift.

Vi vil uansett lagre opplysninger så lenge det følger av lov, og der det oppstår et særlig behov. f.eks. ved klager eller krav som rettes mot oss eller av oss.

7. Rettigheter

Som bruker av våre nettsider har du rett til å kreve innsyn i personopplysninger som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensning i behandlingen av personopplysninger.

Der behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Du har også rett til å klage til en tilsynsmyndighet, her Datatilsynet, i henhold til GDPR artikkel 13 andre ledd bokstav d). Kontaktinformasjon til Datatilsynet finner du på www.datatilsynet.no.

8. Endring av personvernerklæringen

Med jevne mellomrom vil det være behov for å oppdatere eller endre personvernerklæringen. Ved større endringer vil vi informere om dette via vår nettside www.rauel.no