Rauland Elektriske AS
35 06 21 90
Juvlandsvegen 18
3864 Rauland
Man-Fre: 07:30 - 16:00
Rauland Jernvare as
(i underetasje, samme bygg)
35 06 21 95
Åpningstider

Man-Fre: 9:00 - 16:30
Laurdag: 9:00 - 15:00

Tilleggsutstyr: Trådløs- Branndetektor, Temperaturføler, Bevegelsesføler, Plugg mm.

DEFA | Home Base Unit PRO

 

Med DEFA Home Base Unit PRO montert i sikringsskapet har du en løsning som ivaretar ditt behov for fjernstyring av varme, lys og elektriske apparater i private hus og fritidsboliger.

Med HyttaMi.no og DEFA Home Base Unit PRO slipper du å bli møtt med kalde møbler, kalde senger, kalde vegger og ingen trenger å ta fredagskosen fullt påkledd. Du kan komme frem til hytta og få den varme velkomsten du fortjener.

Med Base Unit PRO montert i sikringsskapet har du full kontroll med varme, temperatur og strøm på hytta med din smarttelefon.

Med vår DEFA Link App kan du skru varmen av/på eller veksle mellom en spare- eller komforttemperatur. Alle innstillinger gjør du med din smarttelefon.

Ønsker du en enkel, trygg og sikker ring hytta varm løsning bør du velge en løsning fra DEFA.

 

Hovedenhet:

DEFA Home Base Unit PRO Main er hovedenheten og er utstyrt med 3 stk 16A/230VAC releer og 3 innganger for temperaturfølere. Releene kan brukes som brytere (AV/PÅ), som termostater (veksler mellom spare- og komforttemperatur) eller som regulatorer.

Den kommer med backup batteri som standard og varsling ved strømbrudd er selvfølgelig en del av løsningen.

 

Tilleggsenheten:

DEFA Home Base Unit PRO Ext er tilleggsenheten. Den utvider hovedenhetet med 3 stk 16A/230VAC releer og 3 innganger for temperaturfølere. Releene kan brukes på samme måte som i hovedenheten.

Relé brukt som bryter:

Det å bruke releet som bryter er praktisk hvis man f.eks skal skru av på belysning eller styre en hel varmekurs med effekt eller termostatstyrte ovner. Kan også brukes til å “trigge” termostater med inngang for overstyring.

 

Relé brukt som termostat:

Det å bruke releet som en termostat er praktisk for å regulere varmen i rom med varmekabler eller panelovner.

 

Det å bruke releet i regulatormodus så reguleres varmen etter tidsproporsjonalprinsippet med syklustid på 10 minutter. Dette betyr at varmeelementet slås av og på i et puls/pauseforhold, som gjør at den tilførte middeleffekt kan tilpasses det aktuelle varmebehov.

 

Hva er fordelen med DEFA Home Base Unit PRO?

All styring er tilrettelagt i vår DEFA Link App for smarttelefoner. Du styrer, du overvåker og du setter alle innstillinger for styring av releene. Gjennom et enkelt grensesnitt på din smarttelefon har du ganske enkelt full kontroll. Du trenger ikke huske sms- kommandoer eller bruke en pc for å justere innstillingene. Alt er i lomma di.

 

Hovedfunksjonene i DEFA Link Appen:

  • Skru releene (sonene) av/på.
  • Veksle mellom spare-/komforttemperatur.
  • Endre mellom bryter/termostat/regulator i hver sone.
  • Endre temperaturinnstillinger for de ulike sonene.
  • Tilordne rom til de ulike sonene.
  • Avlese reell temperatur i de ulike sonene.
  • Se oppdatert værvarsel for hytta di.
  • Skru på varmen i fremtid ved hjelp av kalenderen.
  • Skru av/på de ulike varslingene.
  • Bestemme hvem som skal motta varseler.

 

Appen laster du ned fra AppStore eller Google Play og flere kan selvfølgelig styre og kontrollere samme hus eller fritidshus.